Senaste inläggen

Av Måns Djurgårdaren! - 15 april 2009 16:44

Digelej!

Idag 19.00 spelar Djurgården match mot Gefle hemma på Stockholms Stadium. Jag tippar seriöst: 1-1

Chelpoolerej!

Vilken jädra match det blev mellan Chelsea-Liverpool fast Chelsea hade resultatet 1-3 från bortamötet. Liverpools lagkapten Steven Gerrard var skadad och spelade inte, om han skulle varit med skulle Livepool kanske kanske dom vunnit, fast Chelsea hade sin lagkapten John Terry avstängd så jag tror inte det. Hursomhelst var det en jätte spännande match som slutatde 4-4 och därför gick Chelsea vidare till semifinal mot Barcelona (Svårt för Chelsea jag tippar och tror att Barca vinner Champions leauge). Första målet kom i den 19 minuten av  Fábio Aurélio alla framförallt Peter Chec (Chelseas målvakt) trodde han skulle slå ett inlägg på en frispark rätt lågt ifrån och så ser det ut också men i sista sekunden ändrar han sig och placerar in bollen vid högrstolpen ett riktigt snyggt mål!

Och i den 28 minuten slår en Liverpool spelare ett inlägg och det ser  nästan ut som om Chelsea spelaren stryper Liverpool spelaren men så är det inte riktigt men Liverpool får straff. Och den sätter säkert Xavi Alonso. Sen när halvleken var slut var jag tvungen och sova. Men jag såg dom andra målen på sporten sedan men jag skriver inte lika mycket om dom.

I 51 minuten sätter Drogba en rullande boll från Anelka. Det står altså 1-2 till

Liverpool. I den  57 minuten sätter Chelsea backen Alex kvitteringen på en hög snygg frispark. Och Chelseas Lampard sätter också 3-2 i den 76 minuten. Men Liverpool kommer igen och i den  81 minuten sätter Lucas bollen i mål. Och i den 82 minuten sätter Kuyt en nickboll. Men Lampard räddar Chelsea i den 89 minuten!

Vilken jädra match altså!

Snygg bild ellerhur!

/De glade Chelsea fanset som kommer heja på Barca när dom möts i semi

Av Måns Djurgårdaren! - 14 april 2009 20:44

Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttyl
oj!

Nu börjar snart andra mötet mellan Chelsea-Liverpool och Bayern Munchen-Barca.

Som ni kanske vet så leder Chelsea över LIverpool från förra mötet med 3-1 och Barca med 4-0.

Om ni som jag inte har så många kanaler men vill ha många fler så kan vi iallafall se Chelsea-Liverpool på kanal 6 kl 20.45

Den glade Djurgårdaren tippar:

Chelsea-Liverpool  1-1          Torres och Drogba målskyttar

Bayern Munchen-Barcelona  0-1           Eto`o målskytt

Tror inte Barca har sina bästa spelare med och dom spelar nog lungt men Eto`o trycker in en ändå. Men nu börjar det Hej då!

/De glade Chelsea-fanset

Av Måns Djurgårdaren! - 14 april 2009 16:14

Häääääääääääääääääääääääääääääääääääööööööööööööle
j!

I Superettan hejar jag på Assyriska vet inte varför men dom  leder Superettan efter att ha vunnit mot Norköping med 3-0!

Fast jag tror GIF Sundsvall vinner hela Superettan dom har ett riktigt bra lag.

förstördes typ. Jaja det blev ju en riktig skam för Djurgården 6-0 till

IFK Göteborg....................................

Jag sa ju förut att Pa Dembo Touray hade förbättrets sig men icke sa nicke

han gjorde flera tavlor släppte in en boll från halva plan..............

Men jag kan faktist ärkänna att hela DIF spelade dåligt och Jesus (Jan Tauer) spelade uselt han som alltid är bra. Det var tung för Djurgården redan från börja efter 6 minuter stog det 2-0. Jag tror Djurgården förlorade den här matchen för att IFK lurade DIF när Tobias Hysén bytte kant med Stefan Selakovic. Men vi får se fram i mot

matchen på Onsdag mot Gefle istället men dom har ju varit rätt bra men vi tar dom ändå!

Djurgården ligger 9 just nu i tabellen.

Skulle skrivit lite mer om den här matchen om inte det där inlägget kom bort. Men förutom det här har det vart ett kul påsklov. Jag spelade fotboll

med pappa,mamma,morfar och Amanda min syrra. Det var lite svårt och köra seriöst men det var väldigt kul. Sen har jag fått rätt mycket godis men har ätit rätt mycket nu. Chelsea vann med 1-3 över Liverpool och Barca lekte med Bayern Munchen och vann med 4-0.

Götebor men inte nu.

Japp hoppas ni haft en bra påsk Good bye!

Av Måns Djurgårdaren! - 8 april 2009 15:53

Hkrtäöloj!

Kommer inte skriva på rätt länge för under Påsklovet ska jag till Morfar men kanske får jag låna pappas dator då men jag tror inte det. Kommer skriva om vad jag har gjort efter Påsklovet.

Ses senare.

Av Måns Djurgårdaren! - 8 april 2009 13:12

Tjaroloj!

Igår spelades det Champions Leauge resultatet blev så här:

Man United-Porto   2-2

Villareal-Arsenal 1-1

Man United borde vunnit den där matchen mot Porto. Såg inte matcherna så jag kan inte säga något om dom men jag såg målen.